MAATWERK AI-OPLOSSINGEN

Gespecialiseerd en toegesneden op uw bedrijfsbehoeften.

Waarom kiezen voor maatwerk AI-oplossingen? Stel je voor: je reist dagelijks een korte afstand naar je werk. Neem je het vliegtuig of pak je de fiets? De fiets is praktisch, milieuvriendelijk, en flexibel. Net als fietsen voor korte afstanden, zijn op maat gemaakte AI-oplossingen vaak efficiënter en kosteneffectiever dan grote, generieke modellen zoals ChatGPT of LLMs, die veel energie verbruiken en duur zijn in onderhoud. Wij bieden de volgende oplossingen:

  • Private LLMs: Een op maat gemaakte, private LLM biedt de kracht van grote taalmodellen, aangepast aan specifieke behoeften, en zorgt voor een efficiënte, kosteneffectieve oplossing die gegevens veilig houdt. Lees verder
  • Agent technologie: Een software agent is een gespecialiseerde tool die specifieke taken uitvoert, zoals dataverwerking, besluitvorming of tekstgeneratie. Net zoals de menselijke hersenen, werken deze agents samen binnen één systeem om complexe problemen effectief aan te pakken.

In plaats van te vertrouwen op een 'one-size-fits-all' benadering, kunnen bedrijven beter kiezen voor gespecialiseerde en toegesneden AI-oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte AI-oplossing die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.


Private LLMs (Large Language Models)

Versterk de veiligheid, privacy en duurzaamheid van uw bedrijf met op maat gemaakte generatieve hybride AI-oplossingen.

Een "private LLM" is een AI-tool voor taalbegrip en -generatie die binnen de firewall van een organisatie draait, waardoor privacy en veiligheid worden gewaarborgd. Deze tools zijn geoptimaliseerd voor toepassingen zoals klantenservice, contentgeneratie, en contractbeheer. Elasticsearch is een snelle zoek- en analysemotor, ideaal voor het snel doorzoeken van grote hoeveelheden data. Samen met private LLMs biedt het Retrieval-Augmented Generation (RAG), waarmee gebruikers in natuurlijke taal vragen kunnen stellen en direct antwoorden uit hun data en documenten krijgen. Deze combinatie verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door data lokaal te verwerken en zo de energie- en infrastructuurbehoeften te verminderen

Onze dienstverlening omvat:
  • Inrichten van een RAG-tunnel om de efficiëntie en nauwkeurigheid van kennisopvraging en -generatie te optimaliseren.
  • Finetuning van open source modellen zoals Mistral en Llama, aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.
  • Lokale installatie van AI-oplossingen binnen uw eigen infrastructuur voor maximale controle en veiligheid.
  • Hosting in Nederland om te voldoen aan lokale regelgeving en data-soevereiniteit te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte AI-oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren.

AGENT TECHNOLOGIE

Waarom één groot en kostbaar AI systeem in plaats van meerdere kleine, gespecialiseerde AI- en niet-AI onderdelen die samenwerken en schaalbaar zijn?

Een software agent is een stukje software dat is ontworpen voor specifieke taken, zoals dataverwerking, besluitvorming of tekstgeneratie. Net zoals de menselijke hersenen, die bestaan uit verschillende gespecialiseerde delen die samenwerken om ons slim en bewust te maken, bundelen agenten hun krachten binnen één systeem om complexe problemen aan te pakken.

Onze aanpak:
  • Gespecialiseerde AI-agenten: Wij ontwerpen, bouwen en beheren AI-systemen bestaande uit meerdere gespecialiseerde agents. Elke agent heeft een specifieke functie, wat bijdraagt aan de transparantie en het begrip van het systeem.
  • Eenvoudiger beheer: Door elke agent als een apart onderdeel te zien, wordt het gehele systeem eenvoudiger te begrijpen, uit te leggen, en te beheren. Dit betekent dat gebruikers en ontwikkelaars beter kunnen begrijpen hoe beslissingen worden genomen en hoe het systeem functioneert.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Het gebruik van meerdere gespecialiseerde agents maakt het systeem makkelijker aan te passen en te onderhouden. In plaats van één groot en complex AI-systeem, bieden kleinere, gespecialiseerde agents een oplossing die beter te beheren is. Dit maakt het eenvoudiger om afzonderlijke onderdelen te updaten en helpt om middelen efficiënter te gebruiken.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze gespecialiseerde AI-agenten uw bedrijfsbehoeften kunnen vervullen en bijdragen aan een efficiënter en beter beheersbaar AI-systeem.